Despre mine

Neculai Fantanaru

Blogs Home » Edu » Dezvoltare personala » Neculai Fantanaru Leadership

Neculai Fantanaru Leadership

Un Site personal numai au articole despre Leadership.



Articole Blog

01. Estetica în roşu a unui artist fără nume -
Adevărata capodoperă a artei este rezultatul a ceea ce creezi printr-un profund raport de asemănare între ceea ce simţi şi ceea ce exprimi de la înălţimea unei priviri care îşi îngăduie exigenţa de a dezvălui anumite laturi ale realităţii în spiritul unei perspective de tipul „simbiotic”.
02. Cosa Sei -
Leadershipul este miracolul unei creaţii care poate oricând să se angajeze în explicarea legăturii dintre ceea ce se rămâne neschimbat în timp şi ceea ce survine ca o îmbogăţire a experienţei concretului transpusă într-o viziune suprarealistă.
03. Come Vorrei -
Povestea din spatele epicului vieţii este tabloul unei lumi ghicite, interpretate, dar puţin cunoscute, la care trebuie să-i adaugi mereu câte ceva.
04. Uite, primeşte acest trandafir, de dorul unei mângâieri -
Un artist de mare simţire îşi exprimă emoţiile prin schiţa unui tablou cu totul diferit, de unde nu mai poate ieşi odată ce s-a integrat în atmosfera lui.
05. Drumul Trandafirului -
Leadershipul este virtutea de a te înscrie într-o imagine care durează doar câteva secunde să o priveşti, dar care se imprimă în veşnicie.
06. Amintirea unui trandafir se priveşte în altă înfăţişare -
Fii capabil să-ţi recunoşti propriile gânduri şi emoţii în identitatea pe care oricând o poţi “împrumuta” din garderoba naturii.
07. Omul care poartă simbolul trandafirului -
Încearcă să testezi vulnerabilitatea destinului tău, gestionându-ţi evoluţia ca şi când ţi-ai interpune rostul vieţii între o mare putere de resemnare şi binecuvântarea unei prezenţe eterne.
08. Memoriile unei vieţi care se repetă -
Leadershipul este deosebirea pe care o faci între o realitate care se zbate în mijlocul unui “mă repet din nou” şi o realitate care “se întâmplă” deja.
09. Glasul unui predicator în pustiu -
Leadershipul este experienţa de viaţă pe care ţi-o oferă imaginea unui Alter-Ego care aproape îţi substituie întreaga ființă.
10. Artistul unei vieţi care îşi asumă nemurirea -
Învaţă să creezi mediul necesar pentru relevarea sentimentelor tale profunde, conferind credibilitate şi consistenţă timpului pe care îl dedici imaginii “Celuilalt”.