Despre mine

Lungu Catalina

Blogs Home » Personal » Personale » Visez, deci exist!

Visez, deci exist!

Visez, deci exist!Articole Blog

01. Favoritele verii 2019 - Sep 16, 2019 4:00:14 PM

Iaca, s-a mai dus o vară! Suntem deja la mijloc de septembrie, și nu mă plâng, mie îmi place toamna, dar simt o nostalgie când mă gândesc la vara ce tocmai a trecut. Așa că vreau să vă arăt câteva produse, articole vestimentare sau pur și simplu lucruri ce îmi amintesc de vara lui 2019. … Continuă lectura "Favoritele verii 2019"

Articolul Favoritele verii 2019 apare prima dată în Jurnal de vărsător.


02. Meniuri noi la KFC - Sep 15, 2019 6:29:30 PM

Am fost aleasă de către BuzzStore să testez cele trei noi meniuri de la KFC, și anume: Summer Twister, Holiday Burger și Crispy Box! Dacă doriți să vă înscrieți la campanii de testare o puteți face accesând acest  link. Eu nu prea mănânc de la fast food, iar la KFC am mai gustat de câteva … Continuă lectura "Meniuri noi la KFC"

Articolul Meniuri noi la KFC apare prima dată în Jurnal de vărsător.


03. Ferestrele de mansardă VELUX-sufletul casei - Sep 1, 2019 1:43:46 PM

Pentru o casă, ferestrele sunt inima și sufletul acesteia. Locul prin care camera, casa își ia lumina, căldura, emoția, visele, trăirile, viața toată. Pentru o casă, ferestrele sunt un punct strategic important, atât din punct de vedere tehnic, cât și estetic. Aduc lumina naturală, atât de neînlocuit, indiferent de cât de multe becuri ai folosi, … Continuă lectura "Ferestrele de mansardă VELUX-sufletul casei"

Articolul Ferestrele de mansardă VELUX-sufletul casei apare prima dată în Jurnal de vărsător.


04. Îngrijirea pielii cu Apidava - Aug 17, 2019 7:00:23 AM

Vara, pielea noastră suferă. Pentru că este soare, cald, uneori avem tendința de a ne usca pielea corpului de la atâtea geluri de duș. Chiar dacă este cald, tot este nevoie să ne hidratăm pielea. Dacă pe corp mai aplicăm din când în când cremă hidratantă, unele dintre voi zilnic, și bine faceți, se pare … Continuă lectura "Îngrijirea pielii cu Apidava"

Articolul Îngrijirea pielii cu Apidava apare prima dată în Jurnal de vărsător.


05. „Anotimpul ploilor”-recenzia mea - Aug 11, 2019 7:00:01 AM

„Anotimpul ploilor” de Tatiana de Rosnay este ca o lungă plimbare prin Paris alături de un ghid care cunoaște orașul ca pe propriile buzunare. Scriitoarea s-a născut în suburbiile Parisului și, după mine, această carte este ca declarație de admirație față de capitala Franței. Remarci ușori plăcerea scriitoarei de a povesti, de a relata întâmplări … Continuă lectura "„Anotimpul ploilor”-recenzia mea"

Articolul „Anotimpul ploilor”-recenzia mea apare prima dată în Jurnal de vărsător.


06. Parfumul Perceive Sunshine cu aromă de vară - Aug 5, 2019 12:10:50 PM

Când spun parfum de vară mă gândesc la un parfum cu aromă de flori, citrice, fructe. Un parfum dulceag, dar fresh, un parfum care să dea bine pe pielea înfierbântată, un parfum care își intensifică aroma pe măsură ce trec orele. Așadar, despre Perceive Sunshine este vorba. Perceive Sunshine face parte din familia parfumului bine-cunoscut … Continuă lectura "Parfumul Perceive Sunshine cu aromă de vară"

Articolul Parfumul Perceive Sunshine cu aromă de vară apare prima dată în Jurnal de vărsător.


07. Când nu ai destule poșete, ia-ți una, dar bună - Aug 2, 2019 7:00:21 AM

Poșete…delicatul subiect al zilelor noastre. De ce? Pentru că bărbații noștri nu ne înțeleg, iar prietenele noastre ne invidiază. Poșete…pentru că niciodată nu sunt suficiente, destule încât să ne satisfacă setea de potrivire impecabilă cu restul ținutei. Poșete…pentru că femeile își schimbă ținutele după starea de spirit, evenimentul la care merge, stilul personal. Își accesorizează … Continuă lectura "Când nu ai destule poșete, ia-ți una, dar bună"

Articolul Când nu ai destule poșete, ia-ți una, dar bună apare prima dată în Jurnal de vărsător.


08. Hai cu copilul în vacanța creativă! - Jul 25, 2019 5:00:45 AM

Vacanța este acea perioadă în care ai libertatea să faci orice: să dormi cât vrei, să stai afară până când vrei, să citești până te dor ochii, să faci tot felul de deserturi, să faci drumeții, să pleci într-o excursie, să faci experimente și să încerci ceva nou! Copiii sunt cei mai norocoși de pe … Continuă lectura "Hai cu copilul în vacanța creativă!"

Articolul Hai cu copilul în vacanța creativă! apare prima dată în Jurnal de vărsător.


09. Violul este viol, indiferent în ce condiții s-a produs - Jul 24, 2019 5:00:06 AM

Ieri, un om care se presupune că ar trebui să practice smerenia, bunătatea, corectitudinea și moralitatea, apără violul și îi găsește scuze! Un om cu școală, un preot, un prodecan al unei mari facultăți din România. Evident, nu voi încerca să-l „distrug” pe nemernic, să-l pun la zid, să-l jignesc sau să-i doresc să i … Continuă lectura "Violul este viol, indiferent în ce condiții s-a produs"

Articolul Violul este viol, indiferent în ce condiții s-a produs apare prima dată în Jurnal de vărsător.


10. De ce să folosești folie mată antireflex pentru telefonul tău? (P) - Jul 23, 2019 11:19:39 AM

Se spune că trăim în era tehnologiei, că tot ce ne înconjoară a devenit electronic și digital. Tot ce folosim are nevoie de baterii, fie are un ecran. Telefoanele, tabletele, gps-uri fac parte din viețile noastre. Ne ajută să comunicăm, să ajungem mai repede la destinație, să vedem filme și clipuri pe youtube, să chemăm … Continuă lectura "De ce să folosești folie mată antireflex pentru telefonul tău? (P)"

Articolul De ce să folosești folie mată antireflex pentru telefonul tău? (P) apare prima dată în Jurnal de vărsător.