Roll the blog » Dezbateri


Blog de Puricat 24.02.2011

 • February 24, 2012
  La rugamintea proprietarei, astazi punem sub lupa blogul http://luizaburlacu.blogspot.com/ . Sa o primim pe noua noastra membra asa cum se cuvine, in stilul nostru, cu carcoteli/ laude/ sugestii !
  Parerea mea:
  Tema : 9 - este placuta, aerisita, insa alegerea unui alt font ar fi necesara. Fontul ales este obositor.
  Limba romana : 9 - nefolosirea diacriticelor
  Continut original : 9 - fiind de sex opus... nu imi pot da seama daca sunt descrieri din reviste sau sunt de la tine.
  Utilizare: 10- se poate naviga usor si se poate gasi ce te intereseaza intr-un timp scurt.
  Sugestii: alege un alt font si eventual chiar si butoanele din meniu ar da o alta nuanta blogului.
  Bilant: voi recomanda blogul prietenelor mele daca va fi ocazia. Succes !
 • membru
  February 24, 2012
  :) abia astept sa vad pareri sincere. Puteti arunca cu rosii cat doriti pentru ca la mine criticile sunt constructive :D
 • February 24, 2012
  acesta este si scopul, sa ne imbunatatim activitatea !
 • February 24, 2012
  Arata dragut, se vede ca este facut pentru fete. Culorile sunt placute, nu deranjeaza.
  In schimb sunt de acord cu Cosmin, fonturile ar trebui schimbate. Sunt prea multe amestecate acolo si dau impresia de... varza.
  Tema: 8 - nu prea urmaresc astfel de bloguri
  Imi place ca are buton de facebook.
  Ca o sugestie generala - si o parere proprie - mi se pare mult mai bine atunci cand adresa blogului coincide cu titlul acestuia. Asa lumea retine mult mai usor. Eu de exemplu as tinde sa scriu likeabutterfly in loc de luizaburlacu la adresa. Asa ar fi ideal, stiu ca nu intotdeauna adresele pe care le dorim sunt disponibile.
  Limba romana: 9. Nu pentru nefolosirea diacriticelor, ci pentru stilul de a scrie. Mi-ar placea ceva putin mai original.
  Nu inteleg de ce se depuncteaza lipsa diacriticelor. OK, uneori sunt necesare, insa un site fara diacritice e mai usor de gasit la keywords si nici nu pune probleme de afisare a fonturilor.
  Utilizare: 10 E aerisit si se navigheaza usor in el.

  Concluzie: E dragut, dar pune aceleasi fonturi peste tot, ca deja ametesc dupa 10 minute de umblat prin el. :)
 • February 24, 2012
  Imi place acest blog, e cam cu aceeasi tematica ca si al meu. Imi place foarte mult partea cu butoane care te duc la posturile cu o anume etcheta. Asta vreau si eu sa fac pe blogul meu cand voi avea timp. Problema cu fontul ai auzit-o deja, si eu consider ca ceva mai simplu e mai bun, este prea greu de citit momentan. Poate si umblat la toate culorile blogului in general
  Cum sunt mai "in tema" cu subiectul imi plac reviewurile tale, au poze facute pe tine ceea ce e un mare plus.
 • membru
  February 24, 2012
  Deocamdata am schimbat fontul in Times New Roman aproape peste tot. Cel putin se incarca mai repede si nu se modifica de fiecare data cand intru. Asta ma enerva si pe mine dar am tot amanat. In ce priveste diacriticile, stiu sa le folosesc dar nu m-am gandit pana acum sa fac asta :) o sa iau in calcul.
  Continutul e original. De obicei scriu sursa sau faptul ca e preluat daca fac copy-paste.
  O sa schimb si butoanele alea roz, o sa vad poate gasesc ceva un pic mai transparent sau eventual sa le pun vertical intr-o parte. Si o sa vad cum schimb si restul culorilor, dar in timp. Multumesc de sugestii!
 • membru
  February 25, 2012
  Frumos blogul! Imi place tema ca nu e obositoare pentru ochi si e plina de viata, iar postarile sunt interesante mai ales ca sunt fata :)
 • February 28, 2012
  Imi place foarte mult tema, este vioaie si nu deranjeaza ochiul. Mai mult te incarca cu energie pozitiva. Subiectele sunt interesante, mai ales ca sunt fata si ma intereseaza asemenea lucruri. Mai mult se navigheaza foarte usor si nu te pierzi in el.
 • membru
  February 28, 2012
  Multumesc